Bila Cinta OST Lagenda Budak Setan

salam semua.....

ehehhee... kali ni nak layan jiwang jap malam ni... ni seme gara² docHana la ni dok share lagu ni kat fb... tetiba hana plak yang salah kan....;p ehehhee... 1st time dengar lagu ni terus jatuh cinta..... camne tu? memang kuat arr lagu ni... feeling abis... tapi sape ek GIO ni... suara dah ala² adi sixsenth jek... uhuhuhuu.... walaupun aainaa tak tengok lagi citernya... uhuhuhu... syok ni kalo dengar sebelum tdo.... ahahahhaa...isyh feeling jiwang tul...;p




jom layan sesame lagu ni....^_^





GEO - Bila Cinta ost Lagenda Budak Setan

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Ku sebut namamu
Disetiap doaku
Janji kan setia
Kenangan tentangmu
Yang ku dapat hanyalah
Bayangmu

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan

*weeeee~~~.....best²!


7 comments:

aainaa

i da tgk cite nie.
mmg best gile vavi..
n im going to watch with my frends for 2nd tyme.. heee =)

Nur Aainaa Khairunnisa

waaa....memang nak g...tapi takde geng la....uhuhuhu...takpe²...akan tgk gak nanti....wat masa ni layan lagu je dulu...uhuhuhu...

FarhanaDr

Waahhhhhh.. Ade orang minat cerita ini sampai tahap begitu.. Huhu..

Tapi pape pon, lagu ni ade sesuatu.. Layanzzzz..

Nur Aainaa Khairunnisa

yup ader sesauatu....tapi semalam tak sempat nak layan sebelum tdo...ngantuk sangat...tertido terus...uhuhuhu...;p

mc3

macam best je cite nie

Nur Aainaa Khairunnisa

mc3...tak tau nak cakap la..sebab aainaa pun tak tengok g...uhuhuu...;p

IEKA

hai,i die dah tgk movie nie best,lagu die pun feel....if u have a free time click my blog,see ar...bye...http://skelertor2nd.blogspot.com/