Setelah Sekian Lama

salam pagi isnin semua....

ini entri pertama untuk tahun baru 2010... puas memikir... apa yang nak di coretkan di blog kesayangan ku yang tak seberapa ni... huhuuuhuuhu.... melihatkan keterujaan geng² blogger ku cikHana dan enFairuzSelamat menukar layoutnya... ku jua jadi teruja...


kalo dah di ikutkan... sudah ader layout pilihan hati... tapi tahap kemalasan menguasai diri... yela... kalo tukar layout ni kan kene edit semua yg telah sedia ada.. jadi malas nak wat sebab malas nak ngadap coding tu semua... cuma semalam selepas menjadi pemantau tak bertauliah enFairuz Selamat tentang layoutnya... ku pun jadi teruja nak menukar layout blog ku... dah lama rasa nya tak menukar layout...


semalam bermula pukul 11 malam... ku mula membelek satu persatu layout... mula mencuba di blog ku... tak puas hati... tukar.... cari plak layout yang lain... sampai nak berpinar rasanya mata ni dok memandang warna² layout ni... pening pun ader pabila sukar tuk memilih... setelah hampir 4 jam mengadap coding tu seme... diriku telah berjumpa ngan layout yang ku rasakan simple n tak serabut di pandangan mata....


edit dulu mane yang patut...akhirnya siap....fuh lega...

p/s:- kepada NurFarhana Abdullah dan Fairuz Selamat... layout ku jua sudah bertukar... tak perlu nak wat komplot paksa aainaa tukar layout....^_^

2 comments:

Farhana

Yeszaaa.. Sume dah bertukar.. Hehehe.. Mane ade komplot.. ;p

~ apai ckap kita dua mcm sama.. hahaha.. ;)

Nur Aainaa Khairunnisa

tu arrr...erm...adakah diriku perlu mengalah??? wah tetiba...