Hampir Setahun Berlalu

salam semua...

pejam celik pejam celik....sudah hampir setahun berlalu...apa la yang hampir setahun tu ye..huhuhu... dah hampir setahun rupanya aainaa kembali aktif dalam menulis blog ni...


sungguh tak sangka sehingga kini aainaa masih terusan menulis di blog yang penuh dengan warna warni ini...(jangan dilihat pada layout ini yang tidak menggambarkan warna warni)...maksud aainaa entri-entri yang di utarakan penuh dengan warna-warni...yela pelbagai topik yang telah aainaa kongsikan di blog ni...dari ativiti harian aainaa...peristiwa-peristiwa yang berlaku di sekeliling aainaa ....ilmu-ilmu yang boleh dikongsikan bersama....pasal dunia hiburan dan pelbagai lagi la kan... boleh dikatakan dah ala-ala 1Malaysia la kan...heheee....;p


bermula di dunia blog ini jugala aainaa mula menambah kenalan di kalangan blogger yang akhirnya menjadi sahabat dari mula hingga kini dan insyaAllah akan berterusan sampai bila-bila.... tertutama adik-beradik blogger ku cikNur Farhana Abdullah, enFairuz Selamat dan enAiman Haqimy....(wah apsal cam skema plak penulisan ku kali ni??? belasah je la aainaa)... korang memang menceriakan hari-hari awal kemunculan ku di dunia blog ini...rindu rasanya untuk melepak di "Yellower" fairuz selamat seperti dulu...rindu untuk melihat abgAiman menghentak kepala kat "Yellower" tu...lepak sampai pukul 3,4 pagi...dan menjadikan "malamku kesiangan".... andai dapat diputarkan kembali ke waktu itu...alangkah indahnya hidup ini... tapi kini semuanya telah berubah...mana mungkin kita seperti dulu...masing-masing telah mempunyai komitmen masing-masing...


di dunia blogger ini juga aainaa mula mengenali Boy a.k.a Mat Kimun Mulin...seronok mengenali kamu wahai enBoy...kamu sangat happening...bila mau nyanyi lagi untuk ku??? hehehee...;p tak lupa pada Roy yang sekampung denganku...hehehee....walaupun sekampung tapi tak pernah jumpa pun... seronok berbincang dan berkongsi pendapat dengan kamu tentang topik² yang kamu usulkan....sangat pandai dan bijak dalam memberikan hujah sehinggakan aainaa sendiri sangat kagum dengan kamu....


dan juga sahabat-sahabt blogger yang lain...kak ummi@makdara terdiva... zue... bie dari brunei... ery... aina (sama nama ni)... pal.. atie... feera dan semuala.... dan yang terbaru wawan.... diela dan syera... terima kasih kerana sudi menjadi sahabat aainaa do dunia blogger ni... teruskan persahabatan ini.... satu memori yang cukup indah untuk dikenang... LUV U ALL la....^_^

*p/s :- sorry seme...ku curi pic kamu² semua....=)


11 comments:

makdara terdiva

semoga kita terus menjadi sahabat di dunia blog ini..

luv u

FarhanaDr

Err.. Hidup mmg penuh warna warni.. Heehee.. Tapi mane gmbar pal? Ahaks.. Pape pn, persahabatan maya, sahabat tetap sahabat.. Smoga kekal smpi bila2.. ;)

~ lor.. gmbar diguna di sini ya.. ahaks..

Nur Aainaa Khairunnisa

wah...mau gambar pal ke?? ti ku letak ek....kuikuikuikuii...

*bukan...gambar yg aainaa minta tu untuk lain...ini semalam baru tetiba datang idea nak wat topik ni....

aimanhaQimy

assallammualaikum
sudah lama aiman tidak komen disini di LAMAN yg PENUH WARNA WARNI ini yg "dulu" mjd TAMAN tuk aiman bermain2x.. eheheh :D skung bkn nye BZ mane pun tp masa tu yg x cukup hehehe ade2 je yg terbatas kan.. tp LAMAN ini sentiasa diHATI ini.. selama2xnya.. TERIMA KASIH kerna myelitkan nama aimanhaQimy dikala LAMAN WARNA WARNI ini.. myambut ULANG TAHUN nya yg pertama (lps ni aiman plk yerr TUNGUU kemunculan nya heheh) .. sguh TERHARU dan amat menyentuh hati ini dikala mbacanya.. terima kasih mnjadi kawan teman sahabat dan adek yg amat baek... TERIMA KASEH aainaa muahzzzzzzzzxxxxxxxxxxx ( bila nk byr ROYALTI sb ambek pix aiman ni?? ehhehe grau jer weeeeeekkk)

aimanhaQimy

assallammualaikum
sudah lama aiman tidak komen disini di LAMAN yg PENUH WARNA WARNI ini yg "dulu" mjd TAMAN tuk aiman bermain2x.. eheheh :D skung bkn nye BZ mane pun tp masa tu yg x cukup hehehe ade2 je yg terbatas kan.. tp LAMAN ini sentiasa diHATI ini.. selama2xnya.. TERIMA KASIH kerna myelitkan nama aimanhaQimy dikala LAMAN WARNA WARNI ini.. myambut ULANG TAHUN nya yg pertama (lps ni aiman plk yerr TUNGUU kemunculan nya heheh) .. sguh TERHARU dan amat menyentuh hati ini dikala mbacanya.. terima kasih mnjadi kawan teman sahabat dan adek yg amat baek... TERIMA KASEH aainaa muahzzzzzzzzxxxxxxxxxxx ( bila nk byr ROYALTI sb ambek pix aiman ni?? ehhehe grau jer weeeeeekkk)

Nur Aainaa Khairunnisa

wslm abgAiman...

wawawaaaa...pabila aimanhaQimy sesekali muncul di blog aainaa...panjang tul komennya...bagus²....baru nak hampir setahunla....lum setahun g....royalti??? minta ngan fairuz...hahahaa....;p

Fairuz Selamat

waahhh.. sebenarnye.. lbh kurang setahun jugaj fairuz mula aktif blog balik.. heheeheh.. aina antara kawan terawal selain roy... aiman dan hana.... hehe memang best ingatkan saat2 itu.. mase blog fairuz berlatarkan warne biru tu.. head photo ada 5 cawan air.. heheheh... takpe.. keadaan dah berubah.. tp persahabatan tak berubah.. tu paling penting.. ehheh tq gak aina.. byk tolong fairuz gak kan.. tq3...

Nur Aainaa Khairunnisa

erk!!! banyak ke aainaa tolong fairuz???
tapi apa guna kawan kalo tak tolong kawan kan...=) sama²...

razwan jaafar

wawan???hahaha..tlgla..just wan ok...=P

btw tanx gak kat aina sbb byk tlg wan edit blog wan ek..lps tu sggp plak jd checker..hahaha..tanx a lot aina!!!

Nur Aainaa Khairunnisa

suka la nama tu wan...nak wat camne...
ala mane de aainaa tolong sangat pun...skit² je...mane yg aainaa tau...

*welkam..=)