Birthday Girl...Nur Farhana Abdullah...^_^

salam hari minggu...

entri hari ni pun pasal besday wish gak...kali ni besday girl plak...^_^


milik siapakah gadis ini??

Nur Farhana binti Abdullah...sungguh seronok mengenali kamu...mula nya bertegur sapa dan sampuk menyampuk di Yellower FairuzSelamat....beterusan usik mengusik dan kunjung mengunjuk ke blog masing²...berlarutan pula ke Facebook...kan hana kan...

selama kenal hana hampir setahun ni,anak sulung dari 5 beradik ni yang juga bakal doktor ni seorang yang sangatla peramah...ader je cerita atau topik yang akan diceritakan di blognya..skang tengah blaja kat perak...suka berchating ngan cikHana kita ni..slalu jugak berkongsi rahsia hati dengan cikHana ini...sama ada pasal rahsia hatinya mahupun rahsia hatiku... hehheee...teringat pula pada kenangan lalu....


wah! panjangnya pengenalan...sebenarnya entri ni di karang [wah ayat ku sungguh skema] bertujuan untuk mengucap "SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN KE 23 BUAT CIK NUR FARHANA BINTI ABDULLAH"...

√ semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik
√ semoga cepat bertemu pujaan hati
√ semoga jadi anak yang baik terhadap ibu bapa dan along yang terbaik untuk adik² kamu
√ semoga berjaya menamatkan pengajianmu dengan cemerlang dan menjadi doktor yang
berbakti...

erm...apa lagi ek?? dan sebagainya la ek....


selamat untuk kamu ye Hana...AAINAA SAYANG KAMU!

3 comments:

FarhanaDr

Aainaa.. Terharu banget ni.. Heehee.. ;)

Tengkiu2 atas entry spesel ni.. Sob sob.. Tak terkata dah ni.. Huhu.. Tengkiu ek.. Canteknye.. Sape tu.. Ngeee.. ;)

Nur Aainaa Khairunnisa

hana...welkam²....a'ah sape ek tu? weeee....^_^

joegrimjow

ahaaa
untuk cik farhana lagi

jom join contest
weekend@sheffield klik klik
menang 50 pound di blog joegrimjow
tak menang pun boleh tolong pomot weekend@sheffield
;-)