Bosan.............

salam semua...


salam malam minggu sahabat-sahabat ku semua...macam mana malam minggu anda semua? happening atau boring....huhuhu...;p malam minggu aainaa??? bosan...... menulis dalam kebosanan....tengok tv...takde citer yang menarik perhatian pun...layan fb jap...pun boring...nak main game...pun boring....apa yang tak boringnya wahai cik aainaa?? huhuu...ntahla ek...


jadi wahai sahabat² ku semua...apa yang anda lakukan pabila diri anda dilanda keadaan boring ni??? adakah anda akan termenung?? melayan perasaan?? layan lagu atau.....TIDO???
rasanya yang last tu mesti ramai yang wat tu...tul tak?? heheee...sudah di agak....atau ade juga di antara anda yang menulis di kala kebosanan...ader idea ke yang datang di waktu² bosan ni?? bukan ke kita selalu buntu waktu² macam tu?


apapun...kalo anda bosan..watla apa yang patut agar dapat menjauhkan diri dari keadaan itu...sungguh tidak best pabila anda berada pada situasi itu....


ok semua...chow! jumpa lagi.....

2 comments:

FarhanaDr

Errr.. Jom layan jiwang.. Lagi besh wooo.. Hehehehe..

Nur Aainaa Khairunnisa

hahahaa....hana memang suka layan jiwang...sudah ku tau itu...hehehee...;p