Besday Boy....^_^

salam semua...

entry hari ni just nak wish besday salah seorang kawan aainaa ni....tapi sape die ni? special sangat ke sampai wat entri tuk die ni? erm...takde la special sangat pun...leh la...jangan marah wan...blog aainaa kan...suka la nak tulis pe...meh kita lihat sape la orangnya ni....


sape mamat ni?

mengenalinya en Mohd Razwan bin Jaafar pada hujung tahun lepas di Facebook..berlanjutan ke blog...walaupun baru gak lagi kenal,tapi wan a.k.a wawan ni seorang yang senang untuk berkomunikasi...layan je...


sekepala ngan aainaa walaupun wan muda dari aainaa... boleh di ajak bergurau.... berbincang... mengarut... cayalah wan... apapun... sempena hari ulangtahun kelahiran wan ni aainaa doakan semoga wan akan menjadi seorang insan yang lebih baik dari sebelumnya dan anak yang berbakti kepada ibu bapa.... tak lupa semoga dapat menggapai impian menjadi seorang peguam yang berjaya....insyaAllah....amin...

Selamat Ulangtahun ke 21 Razwan Jaafar a.k.a WAWAN....


jadi anak yang baik ek...^_^

*semoga persahabatan antara kita kekal selamanya....amin...^_^

5 comments:

razwan jaafar

tanx aina...terharunyer sudi wat entri khas utk wan..=')

Nur Aainaa Khairunnisa

welkam²....hahhaaa..entri khas ke ni? tapi 1st time la wish besday member kat blog ni....hehehe...kita wan bertuah la...hahahaa...;p

Fairuz Selamat

ala... wan lagi.. bosan la wan ni.. sepatutnye time2 mcm ni dia belanje kite kan aina.. huhuhu

bicara hatiku

i lap u,abg wawannn...!haha..kelak ngemabk syera blanjer mam kek coklat erkk...hehe.. :)

Nur Aainaa Khairunnisa

fairuz...tu la kan...agak² nya bila la fairuz ngan wan nak blanja aainaa ni...erm....