AWARD dari MISS HAVOC a.k.a MALA

salam hari sabtu semua....

hari ni seperti biasa bila online jenguk blog dulu... ader pape komen kat entri.... ader sape² tegur kat c'box aainaa... aderla yang menegur... thanks ye....

kemudian baru ku sedari yang aainaa ader dapat awardla dari teman blogger MISS HAVOC a.k.a MALA.... Thanks ya... aainaa dah amik ni... thanks kerana sudi memberikan award ni... sedangkan aainaa baru je follow blog nya... ehehehe.. thanks skali lagi...





camne leh follow blog MALA ni?

erm... mala start lawat kat blog aainaa rasanya... pastu aainaa balas balik la lawatan tu... wah! cam YB plak ni wat lawatan... ehehhee.... aainaa baru gak lagi follow blognya....

apa pendapat tentang blog MALA?

kene kasi pendapat ek.... wah cam pengkritik la plak rasanya ni... ehehheee... buat pertama kali aainaa masuk... ok... takde masalah... user friendly... takde masalah nak cari kat mane nak komen..... nampak chatbox... kat mane nak follow... ehehehe.... kalo bab penulisan entri² plak.... sempoi... slumber n senang nak paham... maksudnya ayat nya simple² je.... ok... takde masalah di situ... wah! aainaa ke yang tulis tu? eheheheee....;p

ok sekian sahaja entri untuk kali ni.....^_^


2 comments:

miss hav0c

pewit pewit tq tq tq..ehehehehe maceh ainaa sbb follow saya..muah3