Permintaan Adik Kecilku

assalamualaikum semua....


suka wat muka camtu kalo nak amik gambo

malam ni sekali lagi aainaa nak coret kan tentang adik kecil ku....dah seminggu Arina kembali menghuni rumahku.....hilang rasanya sunyi 2 bulan yang ditinggalkan....tambah-tambah pula ngan gelagat adik kecilku yang nakal.....dengan mulutnya yang tak henti-henti mengomel....


camni kan comel...

balik kali ni pula banyak pula permintaannya....dari hari pertama pulang sehingga la petang tadi....
hari pertama je dah minta nak makan nasi ngan sup daging...wah demand sungguh adik kecilku ini....baru 4 tahun dah pandai pilih makan....makanya akak nya ini g la ke dapur siapkan apa yang patut...bila dah siap nasib makan banyak kalo tak memang nak kene ni...heheeee...=) garang nya "akak" ni....


teman adik kecilku main kat luar umah

memang penat gak melayan adik kecilku ini.....dah la kuat minum susu....kejap-kejap minta dibuatkan susu.....layankan je la..."akak" ni kan baik...huhuhu...baik ke?


main berseorangan

bila petang plak disuruhnya goreng kentang....amboi...sejak 2 menjak kuat betul adik kecilku ni makan....kalo tak payah sungguh nak suruh dier makan...asyik minum susu jek....ader lagi satu permintaan nya....tengah ku ralit dan asyik melayari internet, tetiba adik kecilku menghampiri ku dan berkata, "kak Aainaa, wat la kek...."...aduish adik kecilku ni tetiba minta aku wat kek la plak...malasnya...aku la tengah mood malas nak membuat kek ni...aku hanya menjawab..."ti la ek bila kak Aainaa rajin kak Aainaa wat ek"....huhuu...


*sekadar gambar hiasan

dah 3 hari rasanya....aainaa tak wat pun lagi.....takde kerajinan la.....takpela minggu depan adik kecilku datang ti aainaa watkan....insyaAllah...=)

siang tadi aainaa ader cakap nak g tdo umah sdara...tapi tak jadi last minit...heheee....kalo tak tak dapat la aainaa online malam ni...heheee...=)

okla jumpa lagi di entri akan datang....

4 comments:

Nur Farhana

Kalo aainaa tak online, x dpat laa jumpa si dia.. Adakah??? Heehee.. =p

Aainaa Khairunnisa

ha? sape? pandai² jek ek....

mmgla aainaa tak dapat jumpa si dia kalo tak online...kamu la si dia tu cik FARHANA....

kalo aainaa tak online...ahad malam la baru aainaa online....

pal7

aina mesti terer masak..
nak nasi goreng kg satu..hehe

Aainaa Khairunnisa

terer masak? terer sangat tu takdela...bese² jek....nasi grg? ok jek....=)