misi berjaya!!!

salam semua...

heheheheee...jumpa lagi kita di ruang maya ini ye...janganla bosan plak membaca coretan aainaa kali ni...bukan apa....bila ada idea nak menulis tu memang mencurah-curah datang bak air mengalir di sungai Pahang tu...sungai terpanjang di semenanjung Malaysia...wah siap ngan fakta geografi tu....hehehehee...^_^



apa pula kali ni aainaa nak taipkan agaknya ye...apa nya misi yang berjaya tu??? takde sebenarnya sabtu lepas, sebaik pulang dari kenduri kawin sepupu aainaa..sempatla aainaa singgah ke megamall kat kuantan ni...dah lama tak jejak ke mega ni...last rasanya bulan puasa yang lepas....



ramai sungguh manusia kat mega ni...jalan pun jam...baru teringat yang sabtu ngan ahad ader pc fair...tu yang ramai sungguh manusia berpusu-pusu....aainaa just jenguk² je...cuci mata kata orang....tak beli pape pun kat pc fair...agak sesak la mata ni...tak suka tul ngan suasana yg bersesak-sesak ni....lepas tu aainaa nganmak pusing² mega dan singgah la ke kedai buku popular....kalo dah masuk kedai popular ni aainaa memang akan tertumpu dekat bahagian novel...memang aainaa tengah cari satu novel ni...belek² punya belek... jumpa.... hehehee... pastu lepak lagi sambil tengok pulak novel² lain yang ader...baca dari satu ke satu sinopsis novel yang ada...terbekenan plak kat satu lagi novel kat situ..terus capai dan bayar...kalo lama lagi lepak kat situ abis semua novel kat situ aainaa borong...hehehee...;p aainaa ni kan peminat baca novel...



pastu terus balik umah....mandi..rehat²...cadangnya terus nak mula membaca..tapi ditangguhkan niatnya sebab terlalu penat...maka misi menghabiskan dimulakan pada keesokannya...dengan penuh fokus..hehehehee...;p dah rupa cam nak amik exam penting je...mngadap novel² ni...heheheee...;p



akhirnya dalam masa dua hari...misi menamatkan dua² novel tu berjaya dilaksanakan... eheheee..;p yang tak tahan nya siap tdo pkl 4 lebih semata-mata nak abiskan novel² tu... heheheee...;p "misi berjaya!!!!"

hehehee...sekian dulu untuk kali ni...jumpa lagi...daaaa.....^_^

2 comments:

Farhana

Erk.. Best ke tak best citenye? Huuhuu.. Tak cite pong.. ;p

Nur Aainaa Khairunnisa

ala cik hana...aainaa bukan wat review pasal novel² tu..cuma menyampaikan cerita menamatkan novel tu...

kalo aainaa berjaya habiskan cepat novelnya tu maksudnya bestla citernya...tapi kan...antara dua tu aainaa lebih tertarik pada novel "CHINTA" tu...♥♥♥