window shopping.....

aku ngan mak dalam lift


salam semua.....

macam mana nak mula citer ek.....
hari rabu ari tu aku ikut akak sepupu aku g window shoping kat ECM (East Cost Mall).
salah satu mall baru kat kuantan ni....takde paper wat ikut jela....beli barang kepeluan dapur jap kat Carrefour tu.....

kak sepupu tgh pilih sotong

dah abis beli belah kat Carrefour tu....pusing² la dulu kat ECM tu....anak sepupu aku nampak plak kedai Ruccini tu ader sale...lepak situ jap belek² kasut...aku tengok je...kalo belek pun lum tentu ader saiz..maklum la saiz kaki beso sangat.....aku yg duk menunggu tu sempat lagi amik gambo..huhuu...takde keje kan...peduli apa org tengok...bukan kaco dorg pun...huhuu....

posing dulu


hehehee...

pilih jangan tak pilih....

dah setel kat kedai kasut mula melilau cari surau...nak solat dulu....nasib sempat tak terlepas waktu asar..dah dekat pukul 7 dah masa tu...huhuuuu...

aku ngan wanie

dah setel seme terus kuar g cari tempat makan dulu....ktorg g makan kat kedai makan Tiara dekat ngan umah aku...aku makan nasi goreng daging merah...minum tek ais...makanan bese ku kalo kuar makan.....tak tau nak tukar menu pe....hehheee....dekat² pukul 8 baru sampai umah.....akak sepupu tumpang solat dulu baru dier balik umah dier.....

akak sepupu ngan anak dier wanie

seronok plak kuar kali ni....dah lama tak kuar reramai camni....

p/s : masa kat ECM tadi nampak Cik Muda Puan Julita Aishah tengah shopping...

2 comments:

~ AkOo DaN DuNia PSikO ~

arghhh...rindu kat ECM...dah 5 bulan tak balik kuantan...tulat nak balik, nak mkn Big Apple kat sana...yum-yum...
p/s: suka aircond kat ECM..sejuk sgt..setanding ngan Mall2 kat KL nun...

eye^na

hehheee...besela mall baru...tapi bila ntah panggung wayang kat ECM tu nak siap....