Pertama kali kene TAG ngan cik Farhana....

1) Apakah hubungan awak dengan dia?
Kawan Blogger (baru je kenal)

2) 5 impressions terhadap si dia..
walaupun baru kenal,cubala jawabla ek...
sweet,peramah w'pun baru kenal,sekepala kot, baik (insyaAllah), sempoi

3) Perkara yang paling memorable dia pernah lakukan kat awak?
takde lagi...baru kenal...tunggula akan² datang....

4) Perkara yang paling memorable dia cakap kat awak?
takde lagi...baru kenal...tunggula akan² datang....



5) Kalau dia kekasih awak, awak akan?
erk.....maner mungkin....

6) Kalau dia jadi musuh anda, anda akan?
sayang dier.....

7) Kalau dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam?
maner mungkin...xlehla...

8) Kalau dia jadi musuh anda mungkin kerana?
ntahla...tak pasti..mungkin tak...

9) Overall impresion tentang dia?
sweet n sempoi.....

10) The most desirable thing to do to her/him?
tak pasti loorrr...

11) Apakah anda rasa tentang pandangan orang terhadap anda?
kene tanya sama org² itu......

12) The character of you for yourself..
pndiam yg leh jadiperamah bila dah lama kenal, pemdengar yg setia...(insyaAllah)

13) On contrary, the character you hate about you..
mudah kesian kat org.....

14) The ideal person you want to be with..
keluarga tersayang,arwah abah (miss him very much...sedih la plak...)...kawan²....

15) For people who like you, tell something about them..
time kasih sebab terima diri ini seadanya....

16) Ten people you tag..
erk....sape² yg baca blog ni...ader ke?

17) Number 2 ada hubungan dengan siapa?
erk...tak pasti...baru kenal....

18) Is number 3 male or female..
tau tau...sebab tak tau nak tag sape...


19) If number 7 dengan number 10 ada relationship.. Is it a good thing?
tau tau...sebab tak tau nak tag sape...


20) Number 1 belajar apa?
tau tau...sebab tak tau nak tag sape...


21) Macam mana dengan number 5 dan number 8?
tau tau...sebab tak tau nak tag sape...


22) Number 4 single ke?
tau tau...sebab tak tau nak tag sape...


23) Say something about number 6..
tau tau...sebab tak tau nak tag sape...


24) Number 9 kelakar ker?
tau tau...sebab tak tau nak tag sape...



*Sorry farhana pasal jawapan yg bawah² tu...kita baru lagi kat sini...so tak ramai kawan lagi...harap di maafkan..peace....=)

2 comments:

eye^na

heheee...peace jugak untuk awak...=)