RINDU

wah...pagi² dah rindu ni....rinndu kat sape la aainaa ni...hehehhee...;p
sebelum tu assalamualaikum seme....


bebudak aspuri SMKT dorm DESTINY

aainaa nk mula merepek pagi² ni....macam² boleh kita kaitkan ngan rindu ni....,Rindu ni adalah satu emosi yang terjadi akibat timbulnya ingatan terhadap sesuatu. Kalau cakap pasal rindu kebanyakan kita mengaitkan perasaan terhadap yang tersayang namun sebenarnya perasaan rindu ini lebih dari itu...heheheee...


5GAMMA (SMKT) yg memang sempoi...2001

rindu boleh juga dikaitkan dengan rindu pada kenangan lalu, tempat, barang kesayangan dan sebagainya.. Biasanya perasaan rindu tu akan datang apabila sesuatu itu hilang untuk jangkawaktu yang lama tapi ada juga insan-insan yang dalam era percintaan yang merindu walaupun beberapa saat berpisah..wah... Huhuhuhu..;p Adakah anda² seme seperti itu??


bebudak 6hidayah (SKSP) 1996


masa reunion 2002

rindu ni ader positif dan negatifnya...positif kalo menjadikan perasaan rindu sebagai satu cabaran.... contoh jika seseorang itu rindu kepada kampung halaman dia akan cuba sedaya upaya untuk pulang ke kampung halaman..... tapi..... kalo tak dikawal mampu menyebabkan individu terbabit tidak mampu melaksanakan sesuatu tugas dengan baik.. ha...anda kalian tergolong dimana? positifnya atau negatifnya...kita seme tak mungkin tidak mesti pernah alami perasaan rindu ni..betul tak??? ader yang kata tak? tipula.....

my Family november 1985

apa yg aainaa rasa skang ni? rindu sangat² kat arwah ABAH.....abah banyak kongsi masalah ngan aainaa, abah jugakla tempat aainaa rujuk bila nak wat keputusan yg penting...masa result SPM kuar dulu, abahla org pertama yg aainaa call untuk bgtau keputusan w'pun takla elok maner pun result ku...abah gak la yg tlg aainaa plh nak masuk kolej maner...tapi sayang abah tak dapat tengok aainaa pakai jubah masa amik diploma dulu...(waaaaaaa...dah nangis ni......:(....) ABAH ADIK RINDU ABAH...sob...sob....


nonie kawin 2005 di kota tinggi

pada masa yg sama aainaa rindu jugak kat kengkawan masa skolah SKPSP (budak² 6HIDAYAH n 6IHSAN), SMKT (terutamanya 5 GAMMA,bebudak aspuri..kenangan fly malam mmg tak dapat dilupakan...)..geng kolejku dulu (tetutama budak DSK SEM6..mmg kita wat projek paling gempak tanpa apa² pengalaman..FIESTA MERDEKA tetap menjadi ingatan dan pengalaman berharga....dok panjat tangga pejabat kerajaan n swasta cari sponsor)...Budak² umah sewa ku..korang mmg terbaik...




Kenangan kenangan Zaman Kolej ku


kengkawan Blogger ku...aku rindu kamu...FARHANA, FAIRUZ, AIMAN...yang selalu mnjadi peneman malam ku....tq jadi kawan² aainaa...bila nak kecoh² wat hal kat YELLOW karpet lagi? asyik tak cukup korum jek....huhuu...


BTN yang paling best kat TMN NEGARA ENDAU ROMPIN

AAINAA SENTIASA RINDUKAN KAMU SEME!!!!!!!!! SAYANG KORANG SEME SANGAT²........

2 comments:

aimanhaQimy

aiman pun windu gak.. tu la psal slalu x cukup korum.. ermm mkin 2 3 hari nie masing2 bz kot.. aiman ade jer.. hehehe.. :) cuma aiman 2 3 hari nie asyik pening kepala.. mkij sb slalu mengadap komp nie lame sgt kot jhehhehe :) .. muahhhzz sayang aainaa gak!! heheh ..

Aainaa Khairunnisa

tula...masing² bz...fairuz bz ngan show n result...tgh down plak tu...sian plak...erk pening kpala....iru kene g tenangkan pkran tu...heheee....;p