Kanak-Kanak Riang SKSP (1991-1996)

salam semua...


Suatu ketika dulu

20 Februari 2010 sangat teruja dan menyeronokkan...mau tak nya...yela dapat jumpa semula kengkawan lama zaman sekolah rendah kat Sekolah Kebangsaan Sungai Puteri dulu... seme dah besar²... dah berkerjaya.... dan ramai yang dah mempunyai pasangan masing².... aainaa? jeng...jeng...jeng....^_^


dari kiri : partner Azrul, Azrul, Azila n Aainaa (seme A ni)

kalau nak diikutkan aainaa pada mulanya tak dapat gak nak join g kenduri kawin ni... sebab takde transport nak g... pastu azila tanya nak g tak... kalo nak g dier leh amik.... so peluang dah di kasi... gila taknak pergi... lama tu tak jumpa ngan mereka²... hehehee...;p last jumpa pun masa reunion thn 2002... hampir 8 tahunla... ader gak yang tak jumpa dari lepas darjah 6...


dengar citer bohong Firza...^_^

azila ngan fizah amik aainaa kat umah dalam pkl 12 lebih...pastu ktorang g amik plak apis kat taman pandan permai tak silap... nasib senang nak mencarinya... dah amik apis terus ktorang gerak g umah pengantin... umah Farid... ku kirakan apis tau... rupanya tak tau gak... nasib aainaa pernah lalu kawasan umah farid tu... senang je nak cari rupanya...


kami bersama pengantin enFarid

sampai² je kat umah Farid rupanya Azrul dah sampai dulu ngan partner nya dari kl... terus kami makan² n lepak kat Azrul.... borak²... kuarla seme citer... dan yang penting cikFizah sangat menghidupkan suasana... ader je bahan die nak kene kan orang... memang kecoh rasanya ktorang kat sana.... tak lama kemudian Firza pun sampai ngan tunang dier.. sangat comel... sambil menunggu pengantin sampai... mula la snap² pic mane yang patut..


Apis plak masuk kali ni...yg penting lesung pipit Farid..=)

tak lama lepas tu Farid pun sampai ngan pasangan..dah bersanding seme... masa pengantin makan... kami terus serbu amik gambar... lagi pun wife farid pun sporting tak kisah... so snap la siap² bertukar² jurukamera.... hehheee...;p dah siap² salam ktorang pun gerak dari kenduri sebab nak selebrate skit besday cikFizah kat bigApple je... apis blanja...TQ apis... then terus balik.... walau pun penat... memang menyeronokkkan...


Tangan besday girl


Aainaa dan CikFizah...

*bila agaknya akan berkumpul lagi? di kenduri kawin fizah plak kot....;p


2 comments:

FarhanaDr

Big Apple.. Hoyeh.. Sedap.. Heehee.. Aainaa bila lagi? Erk.. Ku ulang soklan.. Jeng jeng jeng.. Ahaks.. ;p

Nur Aainaa Khairunnisa

aainaa bila lagi? huhuuh..soalan yang sukar di jawab tu...calon pun takde camne?