Blur....

salam semua...


dah agak lama tak update blog ni... tajuknya dah ader... tapi bila mula je nak taip n nak olah je mulala otak ni jem n blur... tak dapat nak berjalan ngan lancar... aduhla... tension pun de bila tak dapat nak update blog ni...


kenapa la idea ni takmo plak nak datang di kala ku memerlukannya.. aduhla... wahai idea.. tolong la kemari bantu daku..... pls..pls...pls... ader gak kuar lagu aliff satar kang... huhuu... tak pun ku seru... nak seru idea dulu baru idea tu nak datang kot... ahahahaa... kan dah mula mengarut ni...erm...

nanti kalo idea ni dah muncul aainaa update k blog ni...jumpa lagi ok...=)


4 comments:

syahira ariff

daging comel
hee~
susah gak nk pike entri trbaru tuk blog
mmg x tipu laa


hee~hit me back
kummentlaa new entri sy
(^_____^)

Nur Aainaa Khairunnisa

hehheeh...tau takpe...
bila banyak idea tu...sampai 2,3 entri satu hari leh update...ehehehee..sudah jenguk blog syahira...=)

FarhanaDr

Heehee.. Takpe3.. Itu lumrah kehidupan berblog.. Hokey??? Ngeee..