ditunggu atau menunggu??

salam hujung minggu semua...

pe cerita hujung minggu anda semua? kemanakah? kenduri kah? jejalan cuti mata kah? aainaa?? tak kemana kot..takde plan pun nak kuar rasanya...tapi tak tau arr kalo last minit ti....hehheee...so aktivitinya bersantai-santai di rumah sahaja....^_^


di tunggu atau menunggu? apa yang di tunggu dan sape plak yang menunggu ni? camni..pagi tadi aainaa aderla terdengar perbincangan pagi tadi kat tv pasal lelaki metroseksual ni...tapi bukan itu yang nak dibincangkan di sini...aainaa tertarik dengan kenyataan seorang pemanggil perempuan tu...lebih kurang camni kenyataan ni

"kalo lelaki metroseksual ni kalo ikut dorang shopping lama tul"....

masa tu aainaa kat dapur tengah wat nasi goreng...wah nak kasitau gak tu...huhuu....aainaa cakap kat mak...ala kalo dier shopping lama² takpe lak orang menunggu...sama je..adat la tu...kalo perempuan lama shopping takmo plak komplen...huhuu...;p mak senyum jek...

tu la kan...apa beza nya pabila lelaki dan wanita shopping...sapa lagi lama? bagi aainaa secara umumnya takde beza nya...lebih kurang sama je...ader juga segelintir lelaki yang kalo shopping ni sangat lama dan teliti dan ader juga yang dah plan awal² dan bila sampai just cari..dah jumpa terus beli dan bla...wanita pun ader pe yang jenis camtu....aainaa la salah sorang nya..aainaa bukan jenis yang akan masuk dari satu kedai ke satu kedai cuma skali skala aderla...tapi slalunya kat kedai pertama tu slalunya akan ader yang dah berkenan di hati...masukla bape banyak kedai pastu...tetap akan ke kedai pertama tu jugak tuk beli yang berkenan di hati...hehehe...;p


kalo bercakap pasal pengalaman menemani lelaki bershopping ni...aderla...tapi slalu teman angah la...kuar shopping ngan kengkawan laki tak penah la plak...angah aainaa ni agak cerewet gak la bab pilih memilih ni...tapi slalunya apa yang aainaa pilih ni dier ok jek...hehehee...;p tapi akan pilih 2,3 helai dulu sebelum dier decide yang mane akan dier beli...tak kira la shopping baju n sluar...slalu nya aainaa akan teman dier kalo nak shopping baju keje...kalo baju jejalan dier pilih sendiri jek...hehheee...;p dan angah aainaa ni sangat lama kalo bab pilih memilih ni...

bagi aainaa la kalo tak nak menunggu...baik takyah ikut...dah tau nak ikut g shopping kene tahanla menunggu ni kan...dah jadi kebiasaan la....tak kira la perempuan menunggu lelaki atau lelaki menunggu perempuan shopping...kalo dah ikut tu lebih baik turut serta dalam sesi pilih memilih...kan lagi ok dan membantu...hehhehee...yang penting...tak kisah la sama ada di tunggu atau menunggu....yang pastinya hasil yang di capai memuaskan hati...hehheee...;p


p/s :- kalo ditunggu atau menunggu cinta camne ek cikHana???

4 comments:

FarhanaDr

Saye adalah wanita yg tak suke shopping.. Set mind nak beli ape, pegi pastu balik.. Hahaha.. Life yg agak memboringkan.. Huhu.. ;p

~ mnunggu cinta? takpe.. kdang2 pnantian tu berbaloi.. ahaks.. :)

Nur Aainaa Khairunnisa

samala...tapi sekali skala tu...melepak skali skala tu cuci mata best gak...huhuu...;p slalu lama shopping kalo teman angah cari barang² dier la...

*andai pasti penantian itu berbaloi?

razwan jaafar

hahaha..btul tu..kalo x nak tggu,bek x yah ikut..=P