hujung minggu hari untuk berehat???

salam semua....

kali ni aainaa nak kongsikan aktiviti hujung minggu yang agak padat aktiviti nya... tak penah aainaa rasa sepenat ni....


ngan anak spupu ku Yana

bermula pada khamis malam... akak spupu aainaa minta tolong dier pasang pelamin kat umah pelanggan dier.... akak spupu minta tolong aainaa sebab die dah tak bape larat nak wat keje² ni...dah ngandung 5 bulan... so aainaa amik alih la tugas² mane yang patut.... aainaa bertolak dari umah lepas maghrib... sampai umah tu lepak² dulu... dah clear kawasan mula la aktiviti panjat memanjat dan pasang memasang.. hehhee... aainaa wat bilik n pelamin... setel la dalam pkl 12 lebih... kemas² barang... terus g makan...then balik... tdo la dalam pkl 2 lebih...


Yana n the geng

esok nya bangun pagi pas subuh terus tak tdo sebab nak g teman anak spupu g tengok baju die nak sewa sebab nak pakai malam nya untuk acara sambutan maulidur rasul peringkat negeri Pahang kat RTM Pahang... dah setel seme... balik umah dalam pkl 1 lebih.... lepak² kejap... sempat la tdo kejap tak sampai setengah jam.. mak kejutkan plak... pastu terus dah takleh tdo.... pkl 4 terus siap² sebab anak spupu nak kene ada sana pkl5....


dah last baru teringat nak snap

sampai² je lepak² kat luar audi tu.. sementara tunggu team member yang lain sampai... 1st time ni aainaa duk lepak belakang pentas n 1st time gak aaina sampai kat bangunan baru RTM pahang yang baru ni... sangat cantik... pastu dekat pukul 6 petang baru ktorang masuk... lepak² kat dalam plak... pas maghrib anak spupu di make up kan... n majlis start pkl 9.30.. lewat stgh jam dari sepatutnya....


dari tepi pun jadi la....

teater nya memang sangat best! plus mengujakan pasal riwayat Rasulullah SAW.... yang penting ader penonton menangis masa part last tu ok... sangat terkesan... memang show yang sangat mantap... walau pun tengok dari tepi pentas... aainaa pun terkesan... sampai abg² Rabbani pun teruja sama tengok dari tepi pentas... abis je pementasan tu... terus aainaa ngan anak spupu blah.. tak tunggu dah persembahan artisnya... masa tu pun dah pkl 11 lebih... g makan jap terus balik umah... agak meletihkan gak...


bersama tunang anak spupuku

hari ni sabtu (27 februari 2010)... 3 kenduri... pagi dah g kenduri anak spupu bertunang... pastu g plak kenduri kawin anak kawan arwah abah... last skali g kendiri anak kawan arwah abah jugak... balikla umah dekat pkl 4 tadi.... memang memenatkan.... pastu lepas maghrib tadi sempat la tdo 2 jam... ehehheheee...;p akhirnya dapat gak rehat jap.... esok nasib takde kenduri ke apa....dapatla rehat kat umah je....

*terlupa...esok kene teman anak spupu pulang kan baju.....takpe kejap je tu....^_^

2 comments:

Ery Farieha

jrg skali dpt weekend yg btol2 rehat
huhuhuh
kalo x rehat,mst nak g lepak2 ngn member
mmg x rehat le.

Nur Aainaa Khairunnisa

tu la kan ery...tapi minggu ni memang banyak tul xtvt nya..ehehhee...;p