Percubaan Kedua ku Menjadi....i like..♥♥♥

salam malam isnin....

malam isnin la kan hari ni...ehehhee...malam ni ader abpbh09...yang semestinya akan ditonton di ruang tamu rumah ni...ehehhee...jangan lupa ye....

so berbalik kepada topik....percubaan apa la ye yang aainaa wat ni ek...ehehhee...sebenarnya ni kali kedua aainaa mencuba untuk membuat kek gula hangus...kali pertama dulu wat tak naik...rupa nya bila dah siap adun tu ke perap dulu dalam 3 jam....huhuhu...patutla tak naik....itu cerita beberapa bulan dulu....

tadi petang tetiba teringin nak mencuba kembali...tapi kali ni resepi nya ku search kat internet..ehehehe...tak salah mencuba kan...skali tengok semua bahan² nya ader...pe lagi memulakan misi la....dan ini la hasilnya...











rasanya? mak cakap ok...kalo slalu wat pasni mesti makin mantap...wah...suka...suka...suka....=)

*tapi kenapa warna nya kurang gelap ek? tak hangus sangat ke gula nya aainaa masak? errmmmm....

7 comments:

~M.i.z.D.i.e.L.a~

Wah,,,,makan pun sodap ni..ehehehe

Nur Aainaa Khairunnisa

ahha! memang makan sedap....ader lagi ni...=)

FarhanaDr

Okey okey.. Boleh kawen da ni kot.. Hehehehe..

Nur Aainaa Khairunnisa

hana...kawin memang boleh....tapi calon nya takde lagila....;p

K.eim

rupa dah btul separuh berlubang separuh lg mcm cake..hmm..betul wrna dia x gelap mgkin masak gula x pekat sgt kot..jgn lupa try resepi k.eim k..dah try nanti bgtahu ok ke tak..^_^" hehehe

tablalop

rupa dah ada warna je x gelap sgt...mgkin aina x masak gula tu smpai betul2 pekat..try la resepi k.eim nanti kt tgk hslnye..