~ Geng Anak & Mak Dara Berkelah ~

salam isnin di minggu baru....

hujung minggu baru je berlalu...hujung minggu lepas agak padat la aktivitinya....tapi yang pasti ikut anak sepupu ku kuar...teman die survey barang² majlis kawin die...pastu merayap la kat bandar tu pe lagi....


Pantai Sepat

dah merayap ke ECM tengok nasyid budak² tadika...ktorang kuar plak nak g cari makan...then mak suggest makan kat tanjung lumpur....last² bila dah nak sampai tu...terus decide nak berkelah kat pantai sepat...so beli la makanan² tu then terus ke pantai....ehehhee..yang penting SATA harus di beli k....ehehheeee...;p

maka bergerakla kami ke pantai....cari port untuk sesi makan memakan..ahahhaa...apa bahasa ni....tak kisah la aainaa...layankan je...dah setting baik punya port nak makan...maka...misi menghabiskan makanan dimulakan....akak sepupu ader bawa bekal mee hun goreng...apa lagi kita belasah....leh lak masa tengah makan tu encik kambing skeluarga datang nak join plak....
pastu bermula la sesi posing bersama puanKambing...ahahhaaa...;p

malas nak citer panjang....kita tengok pic je la ek....tapi yang penting berkelah kali ni best!


shopping dulu kat kamdar


semasa menunggu sesi pembayaran...posing jap....;p


ehehheee...aksi mereka...


aainaa plak nak masuk dalam ini gambar...


beramah mesra ngan family enKambing


e'eh kambing ni nak makan tisu plak...


la....minum air mineral ke?


aainaa ngan anak spupu ku wanie...kami sebaya!


nak jugak!


suka pic ni!


aksi mak n akak spupu ku...♥

*bila la dapat berkelah lagi...g mandi sungai kat sg lembing pun best gak...dah lama gak tak g sana....^_^



6 comments:

makdara terdiva

alahaiiii dah lame tak berpiknik2...huwaaaaa...

Azuan

srnok berpiknik yea huhuu

Nur Aainaa Khairunnisa

joegrimjow....dah lama tak jumpa laut...kesian....ehehhehe....nanti wat appoinment ek ngan enLaut....;p

Nur Aainaa Khairunnisa

Azuan...mau tak seronok....dah lama tak piknik² ni....;p