KFC dan TC


salam hari isnin semua.....
amacam hujung minggu anda? ada ok ke ko? hujung minggu aainaa??? agak meriah la...tapi takde la meriah sangat...sedang² aje..just kuar jenjalan n g makan kat tg lumpur...ehehehee....tapi apa kene mengena ek ngan tajuk kat atas?? ehehhee.....jap ek....

sebenarnya hari Jumaat malam sabtu aritu tetiba dalam pkl 9 lebih tetiba call ajak keluar jalan g tc...dan die dah nak sampai kat umah...sepantas kilat la bersiap...yang kuar malam tu 4 orang....2 mak orang...sorang isteri orang dan sorang single...wawawaaaa....semua perempuan ok...ehehhehee....



sudah abis makan....licin....


sampai kat jalan teluk sisek je...agak sesak ngan kete...ops lupa malam tu de konsert search ngan wing kat stadium...padanla banyak kete kat hotel vistana tu....tapi kete yang menuju ke TC pun memang ramai la...aiyakkk...malam minggu kan...tu yg ramai orang....bila dah sampai TC ni besela....masalah parking konfem punya...masuk parking berbayar pun pusing beberapa kali baru dapat parking....



ini semua yg di bungkus bawa balik


setel parking terus menapak ke kfc...sampai² jek...waaaaa....ramai nya yg berbaris nak membeli makan...masa tu seme kaunter buka dan seme nya berbaris panjang...aainaa ngan anak sepupu berbaris la nak membeli kan...mak² kami g cari port nak duduk makan ti....setelah berbaris hampir setengah jam....kami pun berjaya membeli makanan nya...



comel kan baby ni...geram tengok....



aainaa ngan anak sepupu....^_^


skang ni sesi menghabiskan makanan....tengah makan² tu nampak baby comel sangat....sempat la main² n amik pic baby tu...tembam nya...comel..mata cantik...dah setel seme..g amik angin malam pantai kejap...tapi ramai nya umat kat tc ni...erm....balik malam tu pun dah dekat pkl 12....membersihkan diri..terus tdo....walaupun tanpa di rancang...tapi best...sesekali kan...^_^



ramai nya orang....


*malam tu kat tc ader operasi dari jabatan agama rasanya...ehehhee...=)


2 comments:

FarhanaDr

TC tu ape? Hehe.. :p

Teringat apai lak bila sebut KFC.. Haha..

Nur Aainaa Khairunnisa

hana...TC tu...pantai TELUK CEMPEDAK...atau ringkasannya TC...=)