Hello Baby..♥


salam semua....
harap semuanya sihat la ye..dengan cuaca yang tak menentu skang ni....ngan pelbagai penyakit yang menyerang....harap semuanya baik² aja...cuaca arini mendung je...erm dah nak masuk musim tengkujuh ni...besela kan...ujung² tahun dah ni kan....







erm....semenjang kebelakangan ni aainaa sangat addicted pada rancangan dari korea hello baby shinee...ahahahaha...kenapa? sebab baby nya comel sangat....cam nak cubit² je rasanya...siap tengok dari episod pertama ni sampai abis....sampai episod perpisahan tu....waaa..sedih plak tengok...seme sedih...yoogeun pun cam paham je nak kene berpisah ngan shinee appa...sweet sangat...








tapi memang seronok tengok dorang ni jaga baby ni...layan kerenah baby yoogeun yang kekadang moody bila shinee appa die ni bz...siap majuk masa kat lokasi shooting....bawa yoogeun g cucuk vaksin...ehehehe....pergi bercuti...seronok...macam² karenah n cara dorang nak amik perhatian yooguen....comel...^_^




agak² ader production dari malaysia yang nak wat rancangan camni tak? kalo artis malaysia siapa yang perlu terlibat....erm....sape ek...ahahahaa...tak terpk la...tapi menarik gak kalo de program yang camnikan kat malaysia....ehehhee....tapi kasi kat artis yang muda² la...bawah 25...agak² dorang ni pandai ke jaga budak²...ehehheee...;p

ni scene paling aainaa suka....comel je masa yoogeun kejutkan shinee appa bangun...sangat comel die menjerit suruh bangun.....^_^





*tetiba kan minat rancangan korea...nasibla de subtitle... ehhheeee... lagi satu program korea yang aainaa suka STARKING...best!


6 comments:

FarhanaDr

Errr.. Minat baby baby plak dah ni.. Ehem ehem.. Kene cepat-cepat laa ni.. Lalala.. Lariiikkkkkk..

Ati Masrif

xminat drama korea...suka chnl 710

Nur Aainaa Khairunnisa

docHana...sape yg suka baby hana....comel...cepat² pe? calon pun takde....;p bukan kamu dulu ke? dah de matchmaker tu....

Nur Aainaa Khairunnisa

atie...aainaa tengok citer gak...=)

SH

jom tgk korea E! kat sini.