TAG dari Bie Azreena sekali lagi...♥♥♥

Yeay Mari menjawab!!!

1) Anda rasa anda hot?
Hot la sangat time² sahur ni...dah ujan kat luar tu..

2)Upload gambar2 kesayangan anda?



3)Kenapa anda suka/sayang gambar ini?
rindu pada kenangan kenangan ni bersama mereka² semua...Rindu nak wat event lagi ngan dorg....kalo dapat kumpul balik seme² ni mesti syok n kecoh suasana...sayang sangat² la kat korang ♥

4)Bila kali terakhir anda tak puasa?
tahun lepas la....memang wajib tertinggal kan...huhuhu...

5)Lagu terakhir yang dengar?
Wali Band - Tetap Bertahan

6)Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
dok layan facebook sambil dok dengar lagu...

7)Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
Adik..(mak ngan arwah abah angan arwah nenek je yang panggil)

8)Tag lagi 7 orang tanpa rasa kekesalan..
-Nur Farhana
-Aiman Haqimy
-Ommy Firuz
-Fairuz Selamat
-Atie
-Zue
-sape yang rajin

Yes!!! siap!!! ♥♥♥

2 comments:

[ N ] ZuLaiNa

zue dah wat before this...
takyah wat lg ea?
hehehe