Laman Sosial

Assalamualaikum sahabat² ku semua....
bertemu lagi di entri baru ni....kali ni apa yg nak dicoretkan ek? errrmmmm....


tetiba aainaa terpk kan pasal laman sosial....tahu kah sahabat² semua pe laman sosial? ala "Social Networking"...cam MySpace, Facebook, Tagged, Hi5, Friendster dan yang lain² la....nak sebut seme mmg banyak.....ini mungkin antara yang familiar....



nak tau gak, apa antara laman sosial yang anda ader dan kenapa? hehheee...cam serius jek pertanyaan tu... huhauhauhuahaaaa.... ok... aainaa mula² kenal laman sosial ni masa thn 2004/2005 camtula... laman sosial pertama yg aainaa ader... Myspace... camner leh terjebak? ntahla ek...tapi masa tu time blaja kolej lagi....masa tu konon nak cari bahan assignment,tapi lain yg di carinya...besela tu...tapi yg syoknya masa mula² pakai myspace tu leh siap minta tolong setelkan masalah assaignment programming lagi...hehehee...kat MySpace ni kebanyakannya kawan² baru..tapi hanya tinggal kenangan....



laman sosial kedua ku Friendster....kat sini terkumpulnya kembali kawan² masa zaman sekolah rendah dan sekolah menengah dan juga zaman kolej ku...."account" ni wujud zaman kolej ku lagi....gatal....member ader friendster nak gak ader....masih lagi aktif...tapi tak sekerap dulu...heheee...;p



seterusnya TAGGED...pernah la ader "account" ni...tapi sekejap jek...pastu delete...tak bestla...huhuuu...merapu jek....bleh camtu.....dan yang terbaru semestinya la Facebook....camner leh terjebak? ntahla berminat nak "sign up"...heheee...kat sini banyak gak jumpa kembali kawan² masa sekolah rendah yg dah lama tak kontek langsung..hehhehee...dan wat masa skang inila laman sosial ku yang paling aktif....makin bertambah kawan²...heheheheeee....kawan² kolej dan sekolah menengah pun ramai kat sini....banyak dapat tau perkembangan dorg kat sini....



ok..apa plak tujuan anda semua memiliki laman sosial ni? untuk berkawan? saje suka²? cari kekasih? cari kawan lama? kongsi la ngan aainaa k....peace....

sekian dulu untuk entri kali ni....jumpa lagi...daaaaaa.......peace no war....

4 comments:

Farhana

Ku pn ade gak.. Heehee.. Tapi takde guna wat pape pn.. Hang out ngan kawan-kawan, gosip2 ajek laa.. Anto2 hadiah.. Wakaka.. =p

Sbb ku dah ada blog.. Blog yg mampu wat ku trsenyum.. Tanpa mespes, tanpa friendster, tanpa pacebook, ku ttap hepi.. Sbb ade blog.. Heehee.. =)

Aainaa Khairunnisa

amboi cepatnya komen...hehheee...
takpe² yg penting diri happy dan berbunga riang...wah....;p

pal7

ainaa..
semua tu pal ada..
laman2 ni lah wat kita leh kenal dgn kwn2 kita skrg nih..hehe

Aainaa Khairunnisa

wah...dasyat pal...semua ader....mesti beribu² kawan ni ader..tul tak?