18/07/09 (bengang!!!)

assalamualaikum semua....
wah lama tak update ni...bukannya malas ok...tapi takde bahanla untukdicoretkan..heheheee...



apa kene mengena tarikh di atas ngan entri kali ni? heheeee....ader peristiwa yg agak membengangkan berlaku...mmg bengang plus tension la....camni ceritanya...pada tarikh seperti diatas..wah cam tulis surat rasmi plak...aainaa turun kl sebab nak g jumpa kawan masa blaja diploma dulu yang nak ke India sambung master dier...kira nak jumpa la dulu sebelum dier g sana...

ok berbalik pada cter asal...aainaa patutnya naik bas TRANSNASIONAL pkl 3.30ptg..aainaa sampai kat terminal pkl 3.15...ader pmpuan cina sorg tengah tunggu bas yg sama....tunggu la sampai 3.30 bas nya tak sampai²...ader sorang lelaki cina yg nak naik bas yg sama g kat kaunter tanya...dorg cakap sebab 4 org je yg nak naik, so dorg gabungkan ktorg ngan bas pkl 4.30..leh camtu? tapi okla sebab tak la lama sangat menunggu....tapi.....yang membuatkan kami² ni agak berapi bila bas 4.30 sampai, driver tu tak kasi naik padahal bas tu bukan penuh pun...pastu driver tu leh blah g2 je tinggalkan ktorg 4 org....bengang tak?

masing² seme tak puas hati terus menyerang kaunter tiket kat atas...tapi dalam masa yg sama kesian gak kat makcik yg jaga kaunter tu..tapi tengah marah kan..ktorg seme minta pulang balik duit tiket....pastu leh lak tanya pe kata kalo naik bas pkl 6.30...aainaa jwbla..kalo nak naik bas pkl 6.30 watpe belik tiket 6.30...huhuuu....pastu dapat jugak minta dipulangkan duit...pastu cina lelaki tu terus belikan tiket bulan restu pkl 5....terus turun n naik bas....sampai kl pkl 8lbh camtu...cepat giler....nasib angah aainaa datang tunggu kat pekeliling sebelum kawan aainaa jemput...kalo tak....bosan gak tunggu sensorang...



p/s:- pasni memang takkan naik TRANSNASIONAL dah...balik aritu pun naik plusliner..lagi syok...

2 comments:

FIRZA

bersama2 mmboikot transtaknasional.....

Aainaa Khairunnisa

yeay!!! marila beramai² memboikot....!!!