....Biru...Coklat...Ungu....


salam semua blogger....

menulis di hari khamis yang cerah walaupun kelihatan agak mendung di luar tu...harap² tiada lagi hujan lah hendaknya ek...insyaAllah amin...semoga semua nya baik² aja...^_^...hari ni aainaa kembali menulis...puas apa di fikirkan apa yang aainaa nak tulis kali ni...puas pk puanya pk...tetiba aainaa nak tulis pasal warna² ni...kira cam proses mengenali diri ini la....chewah...leh camtu...ader ke yang nak kenal masalah nya...;p

kalo nak ikut kan aainaa ni minat seme warna cumanya darjah keSUKAan tu yang berlainan bagi setiap warna...aainaa tak kisah pun kalo pakai warna apa² pun..seme masuk jek...asal rasa selesa...dalam banyak² warna ni...aainaa SUKA 3 kaler ni...BIRU...COKLAT n UNGU...kenapakah? mari kita lihat sape yang kena...(sambil baling dadu ni...ekekeke...mood melalut ni...)




kalo memperkatakan pasal warna BIRU ni...sememangnya warna feveret aainaa dari dulu lagi...dari kecik² lagi....pernah dulu satu ketikanya boleh dikatakan hampir seme warna baju aainaa warna BIRU...tak kiralah sama ada tshirt...baju kurung...punya la fanatik kan...beg sekolah pun nak kaler biru ni...nasib kain skolah memang warna biru...kalo tak tak tau la kan...ekekekke...mau menangin nak waran biru gak....ohohohoo....;p




ah'ha! CoKLAT pun warna feveret aainaa tapi....tak la sefanatik cam kaler BIRU tu...BIRU tu sampai skang memang dah sebati...takleh tinggal....tapi kalo berjalan kuar shopping tu, pantang nampak warna COKLAT la..semenya di mata ni cantik...ehehehee....tapi entah kenapa plak sejak kebelakangan ni warna UNGU jadi antara warna feveret aainaa lak...sampaikan baju raya tahun lepas pun warna UNGU....agaknya baru skang ni perasan yang warna UNGU tu cantik...ekekekeke....




erm...susah naka cakap kan apa yang mempengaruhi aainaa dalam meminati warna² ini...mungkin ianya datang sendiri bila nampak warna² ni...cam ader tarikan graviti jek....bak kata orang dari mata turun ke hati....chewaaahhhh!!! dan kalo kuar berjalan ngan mak, asal nampak warna² ni mulala die mention kat aainaa sampai kekadang aainaa cakap kat mak..tukar warna lain la...takkan semenya nak warna yang sama kan...

tapi aainaa takdela seme yang aainaa jumpa warna² ni aainaa akan suka...ada yang menarik perhatian mata aainaa dan ada yang tak...bergantung pada keadaan dan situasi gakla...walaupun hakikatnya aaina ni suka warna BIRU tapi boleh di kira kot baju BIRU yang aainaa ada..sebab kalo bab pemakaian aainaa tak cerewet pasal warna..seme aainaa pakai tapi aainaa akan cuba elakkan warna PINK...kenapa? bukan tak suka...tapi kurang minat...uhuhuhu....

bila di fikirkan semula ada betulnya warna itu memainkan peranan dalam mempengaruhi emosi seseorang...yela bila seseorang itu selesa dengan sesuatu warna itu, secara tak langsung ianya akan mempengaruhi mood dan suasana persekitaran....tak kiralah warna apa yang anda suka asal ianya tak memudaratkan...warna ni ada mudarat ke? fikir²kan.....♥


4 comments:

gilastats

Hi. Nice post, n nice pic too!

Thiny FSclickerZ Indrawan

thiny suke wrna hijau...
lebih trlihat fresh.. hehe

Nur Aainaa Khairunnisa

thiny..masing² punya pilihan sendiri...^^