Bila Hati Tidak Lagi Di situ....


salam hujung minggu untuk semua....

wah! pagi²dah menulis ni.... ehehehe... takpe... memandang kan tengah idea ni kan... mari kita menulis....

erm.... sejak bebepa hari ni ada beberapa teman di fb yang menanyakan kemana aainaa menghilangkan diri dari fb... kenapa dah tak jumpa kat fb...kenapa deactivate fb...kenapa tak cakap nak deactivate fb....erm...time kasih kerana bertanya dan amik berat...amat di hargai keprihatinan anda semua...sayang kamu semua....




erm camne nak mula kan ek....aainaa pun tak tau camne leh deactivatekan fb tu...seme nya dalam sekelip mata...buka fb n terus deactivatekan...tanpa pk panjang pun....dan masa deactivate tu takde lak rasa berat hati ke apa...senang hati jek...rasa aman kot....dah tak perlu terasa hati ke pa bila menghadap fb tu...mungkin gak leh di katakan nak melarikan diri kot...ehhehhee...mungkin tuk sementara waktu....mungkin gak selamanya...semenya bergantung pada keadaan....




masa mula² tu ter pk gak leh ke aainaa jauh kan diri dari fb tu...yela...dah bertahun kot aainaa ngan fb tu...dah cam teman sejati je...dah sebati kan...tapi sejak² deactivate ni...dah tak pk sangat pun...ok jek...ehehehee...cuma nya kene isi kan ngan benda lain la kan...nasib de blog ni...leh la meluahkan apa yang terasa dan mengalihkan perhatian ni...ehehehe...

buat kengkawan yang bertanya tu...bukan aainaa dah melupakan anda semua atau dah tak sayang...cuma nya aainaa perlukan masa dan ruang untuk menyendiri seketika...jangan risau aainaa tetap sayang anda semua...apapun kita masih leh kontek kat sini kan....kan...kan...sayang anda semua sangat²...♥♥♥

ehehhe...jom layan lagu ni...lagu feveret aainaa wat masa ni...ALL DAY LONG by ZE-A...




*jumpa lagi....tata...♥


5 comments:

Keyyah

owh dah deactivate fb..keyyah pun dah xrajin sgt ngn fb...kalo busan sgt baru buka...heheheehe...

monink aainaa...lama juga keyyah xdtg cni...huhuhu

Nur Aainaa Khairunnisa

a'ah...tapi tak tau la tu bila nak active balik...uhuhuhu....

:: AKU ::

ala aina.. patut la dh lame tak bace blog post kat fb.. dah delete rupanye.. awatnye nie?? kat fb la senang nak reconnect ngn member lame.. huhu.. nak jumpe tak tau ble dapat.. huhuhu..

Nur Aainaa Khairunnisa

aku a.k.a azila...huhuhu...puas pk tadi sape...uhuhuhu....takpe...kat sini kan leh kontek gak...fb tu tengok keadaan la kalo rajin i jenguk la kalo teringin...uhuhuhu....