♥...Wedding Farah & Faizol...♥ (Karaoke)

salam hari Jumaat semua sahabat² ku.....


erm... sebenarnya entri kali ni 1st time nak upload video kat blogspot ni... ehehheee... teruja pun ader.... padahal video ni dah share pun kat fb... tapi nak gak share kat sini... ehehheee.... kira video ni sebahagian pada kenduri FARAH & FAIZOL ni... eheheee...^_^


sebenarnya video ni rakaman nyanyian kawan aainaa Nurul ngan Angah die masa kenduri aritu.... family dorang ni memang suka karaoke... 3 lagu gak la Nurul nyanyi.... mula² tu lagi 'Selamat Pengantin Baru'... masa lagu ni sebenarnya Nurul kene tarik nyanyi... ehehheee.... lagu kedua 'Kehebatan Cinta'... Nurul duet ngan Angah gak.... aainaa terlupa nak rekod... dah nak abis baru teringat... dapatla skit..... lagu last plak lagu 'Dua Insan'.... ha yang ni aainaa rekod full ok... ehehheee...;p

video
Dua Insan - Nurul & Angah

yang pasti nya time mereka nyanyi memang menjadi tumpuan... ehehheee... sore mantap ini dua orang artis jemputan dibawakan khas dari BP... Farah yang tengah makan beradap pun siap leh toleh ni bila perasan suara nurul nyanyi... ehheheee.....

video
Kehebatan Cinta - Nurul & Angah

*wah! rindu mereka² ini.... tahun depan kita ke BP plak ek... mak Nurul siap pesan g suh turun BP... insyaAllah....=)

0 comments: