Majlis Pertunangan...(01/08/09)

Assalamualaikum semua sahabat aainaa....

sihat seme? aainaa alhamdulillah sihat tapi ader penat skit....knp penat??? meh aainaa citerkan...



sebenarnya semalam (01/08/09) berlangsungnya satu majlis pertunangan dengan meriahnya walau pun agak kelam kabut pada awalnya....sape yg bertunang agaknya ek??? aainaa?? owh tidak....bukan aainaa tapi anak sepupu aainaa.....


hantaran dari pihak perempuan 9 dulang

anak spupu aainaa ni namanya Syazwani...walau pun aainaa ngan maknya sepupu....tapi ktorg dua ni sebenarnya sebaya....aainaa ngan mak tdo umah kak spupu dari hari jumaat...yela nak tolong apa yg patut..dari wat hantaran sampaila ke wat tirai tempat nak sarung cincin....tapi bukan aainaa sorg wat..aainaa cuma tolong² je apa yang patut....heheheee...


hantaran dari pihak lelaki 7 dulang

tadi aainaa ader cakap majlis berlangsung dengan meriah tapi agak kelam kabut kan...nak tau apa yg kelam kabut...meh aainaa citer...pihak lelaki sepatutnya sampai pukul 12.30....jadi ktorg seme bersiapla cam bese...anak spupu pun tengah di solek n aainaa lepak sekali..hp ngan kamera tinggal kat bawah..tengah bersolek ni,dalam pukul 12, tetiba kak ipar anak spupu aainaa masuk bilik dan bgtau pihak lelaki dah sampai....gila tak kelam kabut.... nasib make up just tinggal nak touch up n pakai tudung je....agak kelam kabut la jugak.... nasib seme berjalan lancar...


Alan dan Wanie

sepatutnya pihak lelaki maklum kan la dorang dah gerak....takla terkejut di buatnya tengok dah sampai depan umah....apa guna nya teknologi kalo tak d gunakan...apapun semenya dah berlalu dan alhamdulillah semuanya dah selamat...apapun "SELAMAT BERTUNANG UNTUK WANIE DAN ALAN"...


Wanie dan Aainaa

majlis selesai dalam pukul 1 lebih...aainaa ngan mak balik umah dah malam semalam pas siap tolong kemas apa yg patut...disebankan agak kepenatan...awal gak la tdo...huhuu....


anak spupu Aainaa ni bakal menyusul
insyaAllah bulan 10 ni

tapi kalo ader majlis macam ni...satu je perkara yg aainaa kurang minat aderlah....."SOALAN PANAS" dari makcik² ku.... huahuauaaaaa.... ader sorang lagi kak spupu ku cakap.. "wani dah lepas... pasni aainaa la plak ek..."... owh tidak.... mentang² ktorg sebaya... aainaa lambat lagila.... kenapa aainaa plak di tuju ngan soalan tu.. ramai lagi anak² spupu ku yang bakap menyusul....bukan aainaa ok...calon pun takde...huhuu...


bergambo pas majlis dah habis

okla dah habis citer....jumpa lagi di entri akan datang...daaa....assalamualaikum...♥

2 comments:

oMMy fiRuz

soalan panas aka hangit tu semestinye ade..lebih2 lg pd kite yg masih solo ni aainaa...hahahaha..
ala..aainaa muda lg..my sis ade sorang dah 28 pun masih single n available..
jgn kelam-kabut..perkahwinan bkn utk sehari dua..

Aainaa Khairunnisa

tu la kan kak ummi...aainaa bila org tanya soalan tu aainaa diam jek...malas nak menjawab...huhuu...;p